金木 研
Eyepatch, 眼帯




















Ppl cm and go
= + comment | (0)

DATE: Wednesday, 12 April 2017 TIME: 09:46

Hiiiìiii

My life is all about DAY6 now. I never follow every any group schedule like I did to DAY6. It's so crazy. If you ask me why, it's just so happy that they're on music shows because they usually don't go to music shows. If our idol, music shows basically a main base for promotion. I even live stream music shows, I never do this before. I just watch the reupload one on youtube but DAY6..... when they're on radio, I'll listen to that radio as well even though I don't understand korean lol. But I can understand it roughly. It feels like, worth it. I am just DAY6 trash.

Cuti dah nak habis kan. Dah mula interview itu ini, kemaskini itu ini. Peh memang takde buat apa pun cuti lelama ni hahahaahahaha tapi kenot brain lah yang cakap bosan duk rumah. HELLO?????????????

Selalu kalau ada fan account, ada gak jumpa kawan baru tapi tak stick lama sebab fandom besar dia ada macam yang big account. Tak best tul. So I met few DAY6 stans on twitter, mula mula follow sebab nak kenal DAY6 lagi dalam ah, tapi ended melekat gak hahahaha tapi baru je lagi. Dorang lawak and best betul at the most of the time. Fandom kecik, so rasa macam semua orang rapat. Takde nya big account etc etc etc.

Takde nya big account sombong pe teik. Zzzz. But tbh cam susah sikit la since dorang right from the start together, susah nak masuk circle tu huhuhuhu tapi best je kalau sesaje nyampuk sikit. HAHAHAHA. Mostly dorang softies, susah nak cari yang overly sexualizing oppas. Kalau bangtan ugh. Tak selesa tul. I like about this fandom the most is, semua orang like kawan lama. So cozy, warm.

Aku ingat la dulu, sebab kat sekolah ni kenalan semua cam harom jek, tak go ah mind set aku dengan classmate form 1-3 (orang sama je), I'm more fond to internet friends. Man they're the best! Tapi gitulah, orang cakap mana yang datang semua akan pergi. So sekarang we're like naturally parts away. Dulu cakap nak tunggu aku dengan Rah abes SPM nak meet ah, lol. Borak pun jarang. Semua dah ada life sendiri. Bila aku bukak balik folder screenshot kan, tergelak sendiri je. Kelakar je ingat balik. Bazir masa main Habbo, sambil tu kita Skype. Mintak Nik pasang lagu, sekali dia pasang lagu dangdut apa tah HAHAHAHA peh ingat lagi tahan gelak tapi terlepas jugak. Tapi sekarang susah dah, semua dah ada life hahahaha nanti aku dengan Rah masuk belajar, lagilah.... boleh cakap macam kita ni membeso sesama gak.

Irl memang takde sape panggil aku Wawa except coughs* friends on Habbo jela

HAHAHAHAHAHAHA.

Takpe, aku faham. Apa yang kita rancang, tak sure akan jadi. So literally apa kita janji dulu cam debu dah, susah dah sekarang. Kadang-kadang kita kena terima gak truth sebenar. We're just, nope. But slight hope tu ada lah. Maybe some time when kita semua free, who knows.

Except memang dah lupa dah what we had before.

Macamni jela gais, don't be too attached. :( when time is just not for us, we'll naturally apart. And just not like how we used to. But I hope our memories still remain, how we're desperately want to meet each other. TT man i just miss us :(

When life hits you, man.

Byeeeeeeeee


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.