金木 研
Eyepatch, 眼帯




















awal
= + comment | (0)

DATE: Saturday, 18 January 2014 TIME: 12:21

assalamualaikum.

maybe it's too early to notice, to realize what exactly happen between us. i don't even know what's happening rn. maybe it's too early. yea

kenapa lah lemah sangat ni. kenapa cepat sangat. rasa tak tentu arah, seriously.

rasa serabut yang boleh ganggu emosi dan menyerabutkan lagi fikiran yang memang dah lama serabut tu. rosak semua rancangan yang nak dibuat dalam masa ni. hw pun dibiarkan terbengkalai macam tu sebab selalu melayang ke arah sana. habis rosak semua, rosak.

bila aku dah sanggup buat pelik pelik ni, kau memang dah totally own it. tapi aku takut nak terima hakikat sebab nanti mesti ada 'kakah' yang dengki yang busuk hati cuba rosakkan semua. trust me. ni sebab aku takut sangat, takut. tapi kalau dah sampai tahap macam ni apa boleh buat? hehehe.

takut nak handle semua ni sebab problem kecik pun aku tak reti nak handle. ni problem ke :p

nad macam excited gila bila aku cerita kat dia as dapat menantu. aku rasa macam aku ni memang senang kena redah kalau dah sampai tahap tu. as nad cakap,

"wa this is 100% serious case!"

ye lah kot, entah apa aku rasa ni. may the plan work out well lah.
rasa macam tak betul je weh, rasa macam -_-

aku baca apa aku taip pun pening. apa ni aku ngarut.


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.