金木 研
Eyepatch, 眼帯




















Favorite
= + comment | (0)

DATE: Thursday, 30 January 2014 TIME: 22:24

assalamualaikum.

hai. ni kali ni taknak tensed or pressure or pape yang tertekan sangat tu. a bit emotional lah. kot

dah masuk form 3 ni aku taktau kenapa rasa serabut sangat. sangat lah serabut sampai dengan semua orang aku rasa menyampah, malas nak layan, buat tak endah. kalau orang borak dengan aku, macam angin lalu je, langsung tak bagi tumpuan. cikgu mengajar kat depan aku melamun ke lain. haiya pe jadi ni

okay aku macam ni. semua yang aku buat atas mood. mood rosak memang semua aku nak marah semua tak kena semua macam ada salah. atau, mood malas layan. ni salah satu cerita.

--------------

Masa tu on the way balik surau untuk prep. Jalan dengan Mardhiah, awkward silent lah masa tu. Sebab selalu aku bising kacau Mardhiah atau nyanyi-nyanyi menari tengah jalan muka tak malu. Sampai Mardhiah tanya kenapa aku senyap sangat.

"Wa, kau ni kenapa diam tetiba? Pelik lah."
"Entah." yes, balas sepatah. I told malas layan.

Muka Mardhiah masa tu macam fed up jugak, dah aku balas macam tu je kan.

Duk syok jalan sambil layan perasaan ni, ada senior tegur.
"Wa!!! Orang ada cerita ni!!!" jerit Kak Aleeya dengan muka semangat berlari ke arah aku.
Aku cuma pusing belakang tengok Kak Aleeya pastu teruskan jalan ke asrama. Haiya mood tak okay ni jangan lah kacau pft.

"Eh Wa, kenapa ni?"
"Takde pe lah."
"Em, malas lah nak cakap. Wa macam matured gila ni. Bye Wa." sumpah rasa bersalah.

------------------

Yeah, tu mood malas nak layan orang. Kalau mood ceria, aku gelak takleh stop. Okay tipu, nak katanya aku macam sikit sikit gelak lah. Aku ni typo scanner. Haa sebarang typo atau tersasul memang aku akan bahan.

Weh, aku sakat korang sebab aku sayang korang tau. Kalau aku tak sakat ke tak usik ke pe, means I don't care at you at all lah ya.

Sesungguhnya kat atas ni semua takde kaitan langsung dengan nama entry. apa bangang sangat ni.

Kalau mood okay, kita layan lagu tu. Kalau mood tak okay, kita mendalami lirik dia. Kan? cewah ala ala heartbroken dah ni. ehek
Macam orang lain tahu, die hard kpop fan here. Kalau mood okay, memang aku nyanyi kuat kuat atau menari lagu tu. Kalau tetiba mood tak okay, aku sanggup bukak data nak tengok translations dia.

one of Favorite song sekarang; Miracle in December.

Lagu tu lagu sedih kan? wkwkwkwk nak katanya aku tengok mv boleh menitik air mata yang mahal lagi berharga ni. cewah sumpah tipu ni.

Semalam kan, I stalked him. heh sesaje rindu lah kan. hadui

So aku scroll dari dia start buat account facebook sampai lah sekarang punya post. ada lah beberapa yang buat aku tersengih walaupun deep in my heart ni sangatlah rindu semua tu. 3 years dah berlalu.

Kita such a kid kan dulu, budak mentah lagi. masih noobies. masih comel.

Apapun, anda sememangnya my favorite. At your worst or at your best, everything just feel so right. cewah wkwkwkkwkwkw geli bak ah.






Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.