金木 研
Eyepatch, 眼帯




















Pelik
= + comment | (0)

DATE: Saturday, 18 January 2014 TIME: 00:50

Assalamualaikum.

aku taktahu apa yang jadi aku taktahu apa aku rasa. rasa macam pelik gila kenapa jadi macam ni.
sebelum ni kemain ye, ni dah jadi ceni. mohon gelakkan gue. mesti reader tak faham kan. taknak fahamkan pun. sebab sendiri pun tak faham apa jadi.

banyakkan istighfar la. hantuk sikit kepala tu kat dinding, flush sikit macam jamban punya. bagi sedar sikit. you're nothing weh, nothing. ni pesal leh jadi ceni ha? :c

after masa yang agak lama ini.
hebat doh kau, hebat. even the prev tak boleh buat aku sampai jadi macam ni.

tak tentu arah je rasa. alamak

minggu ni balik yeay selepas 3 weeks berada di sekolah dan basuh baju secara manual sehingga rasa seakan akan tumbuh biceps yang hebat lagi kental. cewah wkwkwkwk
dah la aku ni pemalas apa nasib sia takde dobi.

hari hari bosan gue dipenuhi dengan warna warni. apa tu
takde lah, happy lah kot setakat ni, kot. awal lagi kan.
ditemani texts and calls and homeworks and pbs yang dah mula bertimbun tu.
hati pulak jadi masalah. haiya najwa kenapa kau jadi ceni

rapuh betul hati ni.


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.