金木 研
Eyepatch, 眼帯




















m
= + comment | (0)

DATE: Saturday, 15 February 2014 TIME: 10:40


assalamualaikum. 

takde pape yang hebat kot, kot lah. or aku ni yang lupa. heh

pape pun, aku masih tak boleh terima aku menangis masa silat haritu. 

i've been holding in for too long. 

nak katanya, sangatlah 'sere' dengan sir tu then a bit problem with my own friend and paling penting, how senior treats me masa latihan kawad. 

May Allah always put you under his barakah, dear senior. Bless you and the way you treat me.

sere, sangat sere. tbvh lah ni. 

and about my friend, kecewa sangat dengan mu seriously. kau buat tak endah, takde rasa malu. go on lah, nanti ada satu masa kau kena pilih sama ada kitorang ni semua atau, lelaki yang kau sayang sangat sampai kau buta tak nampak flaws dia. yalah, dah sayang kan. pui

nanti putus jangan menangis melutut depan aku.

about silat, heh rasa macam burden pulak tapi belajar dengan hati yang seronok lagi ikhlas la ni. takde nya nak merungut and sir yang ajar, please jangan pernah rasa bosan rasa putus asa sebab anak didik anda ni memang jenis slow sikit. fighting! hahahaha

dari dulu sampai sekarang, aku tertanya tanya



Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.