金木 研
Eyepatch, 眼帯




















3
= + comment | (0)

DATE: Saturday, 8 March 2014 TIME: 11:46

Assalamualaikum.

rn i'm watching Corpse Bride, agak menakutkan lah lol. Tak sampai separuh lagi tho.

Ni dari malam khamis tu lagi duk tengok movie. Entah, rasa nak tengok movie. I don't like horror okay, gue ni penakut.

It's March. Yaaaaaaaaaaaaaaaaay ~ cepat nya masa berlalu ((ayat cliche)). eheh takde idea lah nak type apa. ada lah tu dalam hati mengata gue :c sampai hati. lol wth

Asap yang sangat teruk di Setiu, sungguh. pagi pagi tu bajet nak fresh air lah kan, ha sangat fresh woi. masa baca asma ul husna pun terbatuk batuk -.- ni aku nak tanya, hutan tu terbakar ke ada orang bakar?

semakin hari semakin malas gue nak siapkan hw, ehehehe :p najwa sangat malas.

lepas tu, kepala ni asyik duk fikir siapa lah bakal zauj ni. pft jealous tengok orang 'bahagia' lah apa lah. aduih najwa najwa -.- umur baru setahun jagung dah fikir soal ni. jauh lagi perjalanan pe.

najwa dah letih. letih sangat.
najwa dah give up.
najwa rasa kecewa sangat.
najwa rasa tak tentu arah.
najwa rasa macam nak x.x. je
najwa dah letih sangat.


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.