金木 研
Eyepatch, 眼帯




















Comparison
= + comment | (0)

DATE: Thursday, 27 March 2014 TIME: 16:21

Assalamualaikum.

nak habis cuti baru rasa nak update.

sekarang tengah cuba kenal boy group lain. eh exo tetap nombor 1 tak salah pun nak kenal boy group lain. banyak lagi group yang talented gempak hebat, different style dari exo.

ada rakan spazzing kpop posted a status. dia ni Melody ((BTOB fan)) tau, die hard punya wkwkwkw. ada seorang ni tanya dia, kenapa tak minat exo, exo lagi hebat dari btob blablablabla. lebih kurang macam ni;

"Kenapa awak lebih suka BTOB, baik awak suka EXO. first comeback dah menang, btob dah debut lama belum menang lagi"

ouch nyekit sangat sumpah. walaupun aku exo stan. tbh aku gelak masa aku baca. aku taknak bagitau apa kawan aku reply.

okay di sini nampak tak dia macam rendah rendahkan btob. dia bukan stick to exo since teaser era pun berlagak lebih sia. aku pun bukan dari teaser era, aku mula minat exo masa wolf era. tu pun sebelum exo menang.

sm tu company besar, tengok sunbae semua hallyu star kot. mana tak popular exo tu? yalah, kita sebagai fan ni mesti proud gila kan, tapi it's a no no no rendahkan group lain. sunbae pulak. ni kita panggil, IMMATURE FANS.

i admit group lain pun hebat hebat pe, cuma tak dikenali atau tak terserlah lagi talent diorang. tak boleh kot nak banding macam tu. fikir lah woi hati perasaan loyal fan ni. tak macam kau ni popular suka group tu, bila dah down suka group lain pulak.

ni aku lagi enjoy tengok group lain sementara tunggu exo comeback. cewah jkjk. BANGTAN pun hebat pe! WINNER (Y) produce own song. ni sumpah hebat respect sia. GOT7 pun hahahahahha. okay semua awesome hebat gempak.

ni aku takleh blah kalau orang main banding je belum kenal lama dah cakap macam macam. ni berlaku kat kelas aku okay. awal tahun, repeat AWAL TAHUN. 2 january. cikgu tu tak pernah mengajar pun and dia masuk kelas aku say this and that. sangat lah sedih :c lepastu banding dengan kelas lain. FIRST CLASS IN 2014. ha ha ha best gila hm.

ni out of topic kot. maaf

aku memang tak boleh sangat la orang yang tak pernah aku rapat kenal dalam dalam ke pe talk shits about me. eh cik kak kenal aku lama dah ke? kau buat macam kau kenal aku sejak zaman azali doh. and takyah kot nak cerita kat semua, sedar tak kau tengah burukkan orang?
it's not actually 'sound' tau, salah eh aku nak cuba perbaiki kita semua? kau tak boleh nak state orang tu macam mana sebelum kenal doh. cakap pun sepatah sepatah je.

ni lagi satu, aku sangat tak suka kalau ada 'junior buat cara junior' :c maaf kalau kurang ajar tapi sangat tak suka. kitorang junior ni macam kena pijak je. heh maaf sekali lagi.

banding dengan lebih baik takpe jugak tapi ni banding dengan sama teruk je ~.~

and 4 pasukan kawad dapat johan. hihihi c:

bye


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.