金木 研
Eyepatch, 眼帯




















yehet
= + comment | (0)

DATE: Tuesday, 4 March 2014 TIME: 15:37

Assalamualaikum. You don't know how I miss typing on keyboard. Ni typing on keypad phone. Kira first time lah ni post entry via phone. Rindunya rumah rindunya komputer haiyaaa. Paling penting rindu 'fresh air'.   Sungguhlah aku kata aku rindu fresh air.

Ni kenapa setiu dah macam jerebu teruk dengan asap nya tebal kita ni dah lah ada history asthma heh. Dia ni tunggu keluar berita 'seorang pelajar mati kerana tersedut asap terlalu banyak' ((pesal bunyi pelik ayat ni)).  

Aku masuk bowling tournament peringkat negeri. Hahahahahhaha jangan memain aku pro bowler ni. Loljk taklah, bowling is my joy. Aku boleh lah survive koko aku dengan bowling ni and kawad. Nak tebus balik tahun lepas punya. Saraya Najwa, please sedar diri you got major exam ahead! Heh kena lupakan lah nak pegi kebangsaan tu.

Nanges.

And I met budak sekolah rendah tapi lupa nama. Cane lah tak lupa masa aku tukar sekolah tu dia baru pindah kat sekolah lama. Mujur la kenal lagi hahahahha. Tbh la kan, handsome. Lol

 Sungguh la, aku fail benda macam ni. Apa apa pun, aku masih tunggu. 

((guna pc sekolah, yolo))


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.