金木 研
Eyepatch, 眼帯




















lame
= + comment | (0)

DATE: Saturday, 17 May 2014 TIME: 00:52

Assalamualaikum.

Dalam mulut ada gula-gula Cloud 9 Butter Caramel. Favourite perisa forevah.

Hi, sekian lama aku tidak menaip. masalah internet haih. nampaknya makin lama makin kurang guna internet lah ni. u.u

cst, yea. Team A kalah, Team B boleh pergi next level. Tapi luck takde, kalah awal. kwaenchana, dah menang nombor dua peringkat zon kan. Dapat RM200 kot hahaha.
Chain storytelling was really fun c:

Slowly aku menyesal. adui kenapa lah bodoh sangat kan buat benda asyik tak fikir dulu apa jadi. kan dah jadi ceni zzzz

Soal hati, aku geli tapi nak jugak cakap soal hati.

Hati ni susah nak beralih oi, makan masa. mengayat tahap apa hati ni tak cair pun lagi. teguh kukuh pertahan tunggu prince charming kembali je. sekarang prince charming tengah merantau cari princess lain padahal dah terikat dengan princess di sini. uhuk

aku ni kadang kadang tak pandai menipu. aku tak akan pernah sekali ungkapkan perkataan tu walaupun dalam hati ni nak je terkeluar. but no.

so prince charming, how are you? happy dengan other kingdom princess? padahal kita dah terikat kan. tipu lah takde sikit pun rasa rindu tu kan? am i right? hehehehehehehhehehe. aku tahu memories kita masih dalam kepala anda wahai prince charming bila perkataan 'EOTTOKAE'. kita serentak berpaling, our eyes met lepastu gelak. haaa, you're caught :p and kejadian apa aku lupa yang pasti our eyes met again lepastu aku gelak dalam hati.

ahad sambutan hari guru, esok tu exam. oh bagus sangat yehet yehet ohorat.
nampak gaya macam aku kena bekerja sikit, baju batch labuh lol.

so, how's life rakan rakan? lagi seminggu lebih lepas tu mid-term holiday! hidup form 3 memang akan balik lambat sehari daripada orang lain. takpe, dah biasa (dalam hati menangis meronta-ronta)

apa aku ni aku dah lupa nak cerita apa

oh ya

hai you, you current princess dia lah ni kiranya? indah sangat hidup tuan hamba menghina pendirian diri hamba ini. ingatlah, nanti tuan hamba kena semula. ala baru start, takyah nak action sangat, takyah nak melebih sangat okeh? i takut you'll ended up merana nanti :)
nak menyuruh orang segala sengaja sakitkan hati i ke pe tuan hamba ni? ei ei menyampah pula.

jangan cabar aku la

exam dah dekat ni tak sedar diri masih dengar lagu otw nak tengok weekly idol got7 ni. hihihihi annyeong chingu deul o/


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.