金木 研
Eyepatch, 眼帯




















1month
= + comment | (0)

DATE: Friday, 29 August 2014 TIME: 22:55

assalamualaikum.

tahukah anda saya telah tidak pulang ke rumah 1 bulan? tepuk sikit.
sebab dapat survive 1 bulan duk sekolah ni ehehehe.

sebulan tak balik dan macam macam macam macam macam berlaku.
paling terkesan di hati, kena tukar dorm. ni serious rasa nak sepak meja kerusi pijak semua benda.

dah lah the only form 3 dalam dorm baru tu. dengan siapa aku nak study? dengan siapa?!!?!?!?!?!

tulah, letak form 1 satu dorm taknak terpengaruh dengan senior katekooo,
tengok apa dah jadi?

zz

lame

dah lah aku ni floor atas sekali kena turun bawah sekali. loker tu dah lah banyak barang pfththwuhjfrnkmegtwegdfewlfrngtjed fml

dan aku masih berkeras taknak tukar dorm.

eheh ;3

this monday, trial pt3. cuak tak cuak still internet pe. ((dah lah result mid year teruk tak sedar diri betul))

peruncingan dah dapat, tunggu datang semangat study je. aduih pemalas nya aku. tapi seriously aku semangat kalau ada orang bagi semangat.

ya kawan kawan, mak ayah.

tanya lah banyak mana ayah layan je kerenah gue ehhehehhe. ni untung mak ayah cikgu. ohoh ;3

okay lupakan exam. kita cakap pasal feeeling jiwang sampai loya anak tekak muntah rainbow gituw.

i dont expect anything but i just want a slight of care.

then i tried. memang dia bagi a slight of care.

"ye nyenyeh aku parok ngat ekpom"
"ye nyenyeh nape?"

ha dia tanya means dia care lah kan kehkehkehkehkeh ((pathetic me))

so i told him what she did to me and teka apa dia reply. benda alah ni

"~.~
takdok benda lain nok cakap ke?"

haahahahahahaha.

pastu list nama yang class untuk kelas malam.

nama gue dgn nama dia atas bawah je piwit piwit piwitttt.

takpe lah aku happy kat sini sorang sorang padahal dia tak rasa apa pun. aku kan pathetic miserable

geli lah pulak.

FORM 3 STUDENTS, GOOD LUCK FOR PT3. NEXT WEEK TRIAL NIH BUAT YANG TERBAIK CHENTAKU SEMUA OCCAY.

dan satu lagi,

kau memang saje nak sakitkan hati aku ke apa. jangan lah over sangat. pft gd

(( kenapa aku rasa entry ni lame sangat ))


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.