金木 研
Eyepatch, 眼帯




















wasting time
= + comment | (0)

DATE: Saturday, 30 August 2014 TIME: 19:35

assalamualaikum.

taktau nak start dengan apa.

------------------------------------------------

it has been 4 years. 4 years. 4 years.

and i never think it's a waste of time. at all. while others said to me, 'stop lah wa. you're just wasting your time waiting for someone like him'.
how about no.

is it wrong

i just wait.
for something unsure.
whether it will happen or not.

or it just in my

dream?

it's better than changing pakwe right.

but still.

outsider mesti cakap baik fikir mak ayah dulu, belajar dulu apa lah kan.

tipu lah cakap tak penah ada perasaan macam ni. dah lumrah dah. kan?

apa lagi kalau dunia sekarang, boleh kira jari siapa suci lols

orang duk cakap crush lah apa lah. ni aku tak kategorikan dia sebagai crush
bc he knows.

maybe his ego menghalang semua? kot.

i just want a slight of care, and a slight of attention and a bit of feels. i guess you have it.

jangan fikir lain lah. tak terhegeh hegeh,
tapi
tunggu je.

so

dont you ever try to stop me.
sebab aku rasa benda ni tak salah.

aku tak abaikan studies. aku tak abaikan mak ayah. apa lagi nak abaikan perintah agama kan.
it just,

that.

geli lah

------------------------------------------------------------------------------

mentality orang kita tak boleh nak ubah.
tapi jadi masalah jugak kalau mentality diorang tu dah overturn semua.
semua salah, dia je yang betul.

(:


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.