金木 研
Eyepatch, 眼帯




















لول
= + comment | (0)

DATE: Friday, 12 September 2014 TIME: 21:43

assalamualaikum.

hari ni sungguh aku kata aku belum lagi start study betul betul. hari ni tepat tepat lagi 1 bulan. alamak
tadi aku buat nota sikit je, tah faham ke tidak nota tu. baru satu bab. apa nih T.T

keseluruhannya aku berpuas hati lah result. tapi lagi dua belum tahu. haih saje bagi nervous lebih ni cikgu cikgu. hikmah lah ni nangis tak henti masa result teruk. hehe :B

usaha lebih sikit sure dapat punya.

okay nak cakap pasal apa tah dah lupa. lol

ha

ingat tak aku pernah cakap, aku harap sangat kawan kawan bagi aku semangat tapi dorang lagi buat aku jatuh? ingat tak? kalau tak ingat gi baca balik entry aku yang tu. :p

betul lah apa orang selalu cakap.

bila kita susah, diorang jauh tinggal kita sorang kat bawah ni. bila naik balik, diorang nak join sama angin sejuk indah lagi damai kat atas ni. wth yes sangat. ha masani lah diorang duk happy dengan aku, nak tumpang gembira katanya. hesh gimam

"perasan tak result kau tengah naik sekarang?"

ya perasan dah lama dah sejak kau buat aku jatuh terguling tu. dah lama dah ambil iktibar insaf dari k0.

sekarang aku nak tanya

perasan tak aku dah tak lepak dengan korang macam selalu? perasan tak aku dah tak share macam macam dgn korang macam selalu?

konfem perasan punya. mulut k0 kan ha kalah dah api naga tu, laju lagi panas membara setiap kali bergosip. hahahaha

aku dah belajar dari kesilapan besar aku. k0 lah kesilapan aku.

patut lah hari hari aku dulu kemain la serabut sekarang ni baru aman sikit. alhamdulillah syukur

nafas k0 buat atmosphere jadi serabut orang nak inhale oxygen pun tak cukup sebab kewujudan orang macam k0 ni. oops keser lek en.

tak kata benci

cuma

menyampah sikit.

:)

takpe, nanti kita sama sama naik baru kita hirup udara segar sejuk aman damai tu ya? buat masa ni aku nak tamak taknak kongsi oxygen dengan k0. kesian la pokok pokok.

pe hal aku macam kasar sangat, mianhae ><

okay ni nak kembali baik ni :-)

seminggu cuti tapi plan macam cuti akhir tahun dah. nak bowling lah apa lah. kasi otak bernafas sikit asyik study je ((padahal buat nota 5 minit pun dah senak))

papepun

lagi sebulan kawan kawan.

jangan buang masa macam aku ni.

teruskan lagi usaha.

strike to the top until sky is our point view. ayuh?

:)

assalamualaikum


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.