金木 研
Eyepatch, 眼帯




















blaming
= + comment | (0)

DATE: Friday, 3 October 2014 TIME: 00:11

assalamualaikum.

ya saya tahu semua orang tengah fikir dalam hati kenapa aku masih ada masa nak typing lelama panjang panjang kat sini sebab pt3 dah dekat sampai rasa nak bernafas pun kenot. kesuntukan masa. katanyo.

result trial? alhamdulillah. bahagia. suka sangat.

dia memang kena macam ni ke, kena acah dulu baru buat betul betul. lagi dua belum dapat makanya, kena usaha lagi. yang lain pun sama sebab ada yang ejas dengan cikgu sampai dapat A kekekekekeke. sangat suka sangat nak nangis guling guling. ni hikmah kejatuhan aku masa mid-year punya. janji dalam diri i wont repeat the same mistake again. ha gihtuhhhh.

gue ni kelas aliran jepun, tapi ada yang tak ambil jepun pun. sekarang total 24 orang. tapi yang ambil jepun nya 14 je. awal awal tu jangan tanya lah memang asyik gaduh.

dan
aku
pun
pernah
jadi
penyebab
pergaduhan
tu.

takpe, dah insap dah. lol

sekarang,

aku taknak naik form 4. aku nak cepat habiskan pt3 tapi aku taknak naik form 4. nanti mesti ada yang pindah. mesti streaming kelas balik punya. ni nak nangis ni. aku dah mula sayang korang dah uhuk
dalam kelas ada moodmaker ceria dah buruk gak. ada tok guru, ada control macho etc.
sayang lah korang sekarang taknak naik form4 srsly tapi gue tak sabar nanti habis pt3 jom kita party!

okay tukar topic lak

aku duk termenung, tetiba ada orang kacau.

"uu, sorang sorang tuu"
"dah tu kenapa"
"aku selalu tengok kau sorang sorang"

tu point dia sekarang.

aku sendiri tak perasan that i'm mostly alone...

fikir punya fikir.

betul juga.

lepas roll call depan asrama aku jalan pegi surau sorang sorang.
aku pegi masuk kelas sorang sorang. kalau tak tu aku main ikut masuk jalan sekali je.
kalau rehat tu aku tanya dulu, boleh tak aku nak pegi rehat sekali.
apa lagi eh

aku pun kadang kadang rasa macam tu. kawan tu ada. tapi kawan yang kamceng yang amat yang celik celik mata dari tidur tu nampak muka dia, jalan berkepit dengan dia, buat apa dengan dia.
dulu tu ada, tapi aku jauhkan diri. aku tak sanggup tanggung dosa dah. biar aku tengok dari jauh je dia ni.

jujur aku cakap.

aku tak rasa ada orang nak kawan kamceng gila ketat dengan aku. yalah attitude stinks mulut pun ha yelah kan main cakap je apa nak cakap tak pandai jaga hati orang lah apa lah.
ni apa yang dulu tu ngumpat aku.

zz

sekarang ni aku kena ubah perangai ke dia yang kena terima aku sebenarnya?
takpelah lupakan.

kadang-kadang terfikir gak aku rather alone. sebab bila ramai ramai ni risk dia tinggi. salah cakap sikit dia ni terasa marah melenting pastu mula lah sesi 'ketupat' tu.
sampai ada sekali aku terfikir dalam hati, kenapa korang ni lain sangat dengan yang aku kenal virtually ni?

tak usah cakap lah, orang kat internet ni ha macam macam ada. nak yang mana, semua ada. tapi yang tu letak tepi, asal dia tak ajak kita buat benda yang salah, melanggar syarak tu.

orang selalu cakap jangan percaya orang kat internet ni.

kejap

sekarang ni aku rasa macam diorang lagi baguih dari korang. kotlah sebab kan kenal virtually je >.>

kawan kawan,
kawan kawan saya yang irl ni pun pernah skil macam nak 'hasut' lah cakap orang kat internet ni bahaya lah apa lah. hahhahahahahhahahahahahahahahaha

aku kawan dengan gheis semua tu takde pulak aku buat benda pelik pelik selain tak tidur malam tu.

takpelah.

aku tau perangai aku ni macam s
mulut tak reti jaga
penampilan selekeh ((ni betul, kat sekolah ke luar ke rumah ke srs selekeh))
tak fikir perasaan orang
annoying

tapi aku nak bagitau satu.

anda semua yang aku mengata depan mata ni patut bersyukur sebab i wont ngumpat belakang dah sebab im being honest with you guys depan mata you guys sendiri. ya nanti mesti kata 'at least cakap ah molek blablabla'

molek tare ane gi?

dari sep mu depan mata baik pe mende belakang masyaAllah ngumpat kaloh mokcik mokcik paso nuh.

mohon kesian manusia yang luahkan perasaan fikiran thru internet words typing instead of cakap depan depan berterus terang sebab orang macam ni insecure dia level paling high dia takut salah cakap orang anggap lain sebab tu dia typing. boleh backspace pastu type balik. in better way.

assalamualaikum

pt3


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.