金木 研
Eyepatch, 眼帯




















sk
= + comment | (0)

DATE: Thursday, 13 November 2014 TIME: 17:21

assalamualaikum.

taktahu mana nak start

rumor banyak tentang pt3 ni, kata result minggu depan lah, pasal grade lah apa lah. yang grade tu harap betul lah T.T

balik rumah awal sehari sebab demam uhuk uhuk (ni bunyi batuk)
pegi klinik, ha ha ha ha 38.6 ha ha ha ha ha doc tu cakap, "hm kuat gok demam ye ni"

mana dok kuat doc, main hujan malam malam ha ha ha.

bermulanya demam hari isnin but i thought it was just demam main main. tapi melarat sampai yesterday (rabu). i tidur pun seksa, sakit habis. panas sangat sampai muka merah. (sebab gue ni 'tanned')

asked someone to pegi kat sch office tanya siapa guru bertugas and they idgaf-ed. i seksa dalam kelas batuk apa semua, i puked twice at sch.

seriously

they're like

'i dont give any f at all'

ha ha ha hey you got someone sick in your class, your classmate ha ha ha.

"when i was at my worst down on my knees, and you said you had my back so i wonder where you"

jangan nyanyi saje okay.

sht


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.