金木 研
Eyepatch, 眼帯




















taktau
= + comment | (0)

DATE: Friday, 5 December 2014 TIME: 23:31

assalamualaikum.

taktau nak taip apa. rasa dah ada idea haritu tapi dah lupa. hm janji dah taknak tangguh tangguh bila idea dah sampai. serious ni aku taktau nak taip apa. cedih

dia kena hadapi worst thing baru best sikit nak taip pape. haa emo sikit sikit.

haha bye ni je aku boleh taip. nanti ada idea jumpa lagi okay?

22 disember ni result keluar. taktau nak melonjak gembira ke nangis sebab takut.

hehe


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.