金木 研
Eyepatch, 眼帯




















123
= + comment | (0)

DATE: Friday, 13 March 2015 TIME: 21:40

assalamualaikum wweeewuuuuwooooowoeueeuehwiewrthrjenwgvc

ehem

hai

bermulanya muka burn burn burn dan ofc ambil masa yang lama untuk hilang. :(
tak sukaaaaaaa.

disappointed.

observation aku, adult duk suruh kita remaja untuk behave.
tapi adult sendiri ada yang busuk hati sampai sanggup buat apa apa je untuk menjatuhkan, memalukan group yang diorang tak suka.

malu woi, sampai anok anok wek pun terikut sekali benci kitorang eh.

pe salah kami sebenarnya?

oh salah kami is terlalu hebat tak setanding orang lain so you guys try to make us fall?
istighfar.

sepanjang 4 hari, aku tengok how adults pandang rendah nya kat kami, cikgu cikgu kami. memalukan ya Allah. calling yourself adult and asks for respects but you are showing your own flaws.

siapa nak respect orang yang tak hebat?

missheard perbualan orang.

ohoh, gunakan pangkat kedudukan untuk kepentingan sendiri? tahniah adult tahniah.
im losing respect.

baru dalam negeri, dalam kalangan pelajar guru pulak tu.

and how the hell im going to face the real world out there?

banyak lagi jenis orang.

lose respect sia.

how ketua of ketua memandang rendah, how ketua of ketua cuba untuk menjatuhkan, memalukan kami. how ketua of ketua mencari setiap kesalahan, even just a speck of dust.

and how ketua of ketua gunakan pangkat kedudukan untuk kepentingan kebahagiaan sendiri, tak fikir masa depan yang akan berlaku. apa akibat yang akan berlaku.

lose respect sia, haha wat malu je, tuan.

saya malu tengok tuan puan. how selfishness take control, belajar tinggi mana pun, kalau hati tu busuk, gelap, sampai bila bila orang tak akan pandang. trust me tuan puan.

hehe

if any of reader rasa macam my entry not appropriate, you guys can tell me at twitter.

dan ini hanya luahan hati yang terbuku sudah lama walaupun hanya seminggu berlalu wkwkwkwk.




Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.