金木 研
Eyepatch, 眼帯




















friends
= + comment | (0)

DATE: Monday, 5 October 2015 TIME: 09:16

Assalamualaikum.

Harini dengan esok cuti sebab jerebu. taktau nak yay ke pe lol

I have trust issues.

Takut nak decide mana satu kawan, mana satu lawan. Mana tau, kawan tu lah yang tikam belakang, tanpa ada perasaan guilt langsung. Datang dan pergi je. Mana tau, lawan tu lah yang caring dari jauh, yang sambut bila jatuh, yang datang tak pergi jauh tapi hanya jarakkan diri kerana fikirkan ketenangan diri ini.

Yalah.
Aku tahu atitude pun stinks, ramai orang tak suka pula tu. Ada kawan seorang dua pun takpe, tapi masalahnya seorang dua ni lah aku duk questioning betul ke tak diorang yang aku pilih ni. Rasa nak bina cipta clone sendiri, adjust sendiri cemana perangai dia.

Aku memang harsh dan cepat marah.
Aku sembang macam biasa pun ada orang kata aku marah.
Well, aku malas lah nak cakap gedik gedik, manja ke apa. Aku buat macam biasa je. Fikir jelah sendiri. Aku lagi nak marah kalau tanya benda obvious depan mata. Benda kecil pun nak jadikan satu perkara besar, memang la aku nak marah. Bodoh pergi tanya benda macam kecil, memang aku marah.

Kadang-kadang aku lebih untuk diam bila semua benda buat aku marah. hahahahahaahahahahahahaha

Aku letih la, aku pendam bila aku terasa. Aku pendam bila aku rasa kau crossed the line. Aku pendam.

Aku keluar marah bila aku rasa tu macam takde hal pun. Bila sampai max, aku memang diam.

lepastu kena

'kau ni selalu marah'




jangan tanya benda bodoh. aku malas nak cakap banyak la.

aku tak back up benda aku rasa benda tu bodoh.

~.~

Minggu lepas mula 29 sept, aku pergi English Camp dekat Quinara Al Safir.
ETA seluruh Terengganu ada kut? lol

Salah seorang ETA, Ms Maggie. Dia cakap kat US dia belajar social studies eh ke pe aku dah lupa. Then dia cakap, dia study religion in world. Dia banyak belajar tentang Islam :) Dia kata macam Islam ni cantik, Malaysian ni bertuah, sebab majoriti dilahirkan dalam Islam.

Ayuh doakan supaya Ms Maggie terbuka hati, dapat hidayah untuk convert ke Islam :))))

Hidayah milik Allah.

tanya lagi kenapa Ms Maggie tak convert Islam je dengan nada marah betul.

-.-


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.