金木 研
Eyepatch, 眼帯




















emotion-confusion
= + comment | (0)

DATE: Friday, 8 July 2016 TIME: 21:09

Assalamualaikum.

Selamat hari raya Aidilfitri! yaaaaaaaaaaaayyyyy

tapi tak yay total aku kena ganti puasa tu ya tuhan sabar je huhuhu.

Nak tahu tak?

Satu hari ni, ala first day raya tu. Aku takde buat apa sangat pun, lepak kat rumah je. Macam biasa lah, phone dengan laptop lah. Dan typical lah hari raya buat apa lagi, upload gambar lah kan. Aku ni gemuk so takde confident la nak upload gambar full dari kepala sampai kaki so aku upload selfie je. Dan aku memang on instagram selalu, serious. Noti masuk je aku terus bukak.

LEPAS TU

ada username yang jarang sekali masuk noti aku, lupa dah last bila......

"________" liked your photo.

I SCREAMED.

serious aku cakap aku lupa bila last username dia masuk noti.

suprisingly

mesra?????????????????????????

god he's the most cold guy ever living and exist in my life. for me la, dengan aku je dia tak layan, ignore dan sebagainya.

I honestly cried.

Aku hairan betul la cemana dia boleh like, terdouble tap kut....

Aku pun test la comment kat gambar dia baru post,
"goodluck trial kp!"

After few hours.........................

HE
REPLIED
MY
COMMENT!!!!!!!!!!

Okay la, sampai nangis nangis aku. tak sangka, tak caye. sumpah tak caye.

Dia reply "thanks... selamat hari raya..."

oh my god...............

what happened to him, terhantuk memana ke?

#syukurselalu #inikanraya


Blogger template © Elle Snyder 2013. Image via weheartit.